Adela Diaconu

>
Adela Diaconu
www.adeladiaconu.ro 

Facebook

Îmi place foarte mult viața pe care am trăit-o și pe care o trăiesc zi de zi, pentru că principiul după care mă ghidez în ea este ”colectează momente și nu lucruri”. Obișnuiesc să pun pasiune și determinare în tot ce întreprind, o lecție de viață învățată de la familia mea și pe terenul de sport, unde timp de 15 ani am practicat tenis de performanță. Însă am lăsat mereu viața să-și urmeze cursul firesc, alegând să fac acele lucruri care să îmi aducă în primul rând satisfacții sufletești.
Astfel am ales calea jurnalismului de televiziune, în care activez de peste 10 ani, și în care am adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. Am încercat mereu că jurnalist să văd dincolo de viață publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, am încercat să aduc în prim-plan viețile și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări. Sunt om activ, caut mereu să realizez proiecte noi și să pun în practică idei care să vină în sprijinul celor din jurul meu. Nu mă consider un om celebru, însă mi-am câștigat o anumită poziție meritată în mass-media națională şi locală ca producătoare și realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , “FASHION KIDS” , ”COOKING SHOW” de la postul Nova TV, dar și prin organizarea de evenimente culturale și de modă.
Aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă au venit sub formă mai multor premii primite în cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România , cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle , premiul pentru eleganță și stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media, diploma de Excelență pentru producție TV, Femeia de succes din anul 2015 până în prezent.
Nu sunt adepta trendurilor și nici nu îmi plac limitele impuse de societate, pentru că îmi place eleganța și consider că modă este un stil de exprimare. De aceea admir oamenii cu stil și creativi cu propria imagine. Cochetez cu moda, cineva scria despre colecțiile mele ”amprenta stilului sau este inconfundabilă”, dar eu știu că încă mai am multe de învățat în acest domeniu… și învăț!
Ca designer a lansat colecțiile ‘’Luxury’’ și ‘’Noblesse’’, ce s-au bazat pe o gamă cromatică rafinată, materiale luxoase și foarte elegante, combinații de croieli clasice cu linii moderne, ultima colecție fiind inspirată de Turcia orientală și poartă farmecul acesteia. Principala tema de inspirație a acestei colecții a fost filmul serial de succes “Suleyman Magnificul”, care a fermecat și milioane de români.
Materialele rafinate sunt inspirate și aduse de pe toate meleagurile lumii și unicitatea creațiilor fac din ținutele sale punctul de atracție al oricărei întâlniri. Ținutele surprinzătoare și sculpturale conferă oricărei femei strălucire și rafinament. Prețioasele rochii împodobite cu pietre Swarovski sau broderii lucrate manual, ținutele croite după tipare clasice sau îndrăznețe.
Adela demonstrează prin creațiile sale că eleganța și rafinamentul pot fi obținute și printr-o linie simplă, dar cu accente luxoase. Întregul concept are la bază ideea că bunul gust și senzualitatea definesc feminitatea, un atu care se poate obține la un preț convenabil.
Piesele vestimentare au fost create astfel încât să fie purtate cu diverse ocazii, atât de domnișoare, cât și de doamnele care vor să iasă din anonimat, mai ales la evenimentele mondene. Îi place să lucreze cu materiale vaporoase și strălucitoare, aduse din întreagă lume, care exprimă și accentuează feminitatea. Cum fiecare femeie își dorește să fie unică, Adela încearcă să o ajute dându-i idei care să se potrivească cu personalitatea beneficiarei.
Colecțiile se bazează pe o gamă cromatică rafinată, materiale luxoase și foarte elegante,combinații de croieli clasice, cu linii moderne. Albul și, în mod special, negrul servesc că fundal pentru broderii și aplicații prețioase. Aplicațiile de cristale Swarovski și paiete conferă strălucire ținutelor, rezultatul fiind dat de o serie de outfit-uri prețioase. Materialele urmează o linie vaporoasă, care învăluie plăcut corpul – dat fiind faptul că au fost folosite, în principal, mătasea și voalul.
Rochiile se axează pe linia eleganței și a clasicului, o colecție ce stă sub semnul feminității și rafinamentului. Clasicul colecției este păstrat și prin materialele folosite, și anume mătase și crepe naturale. Colecția se bazează în general pe alb, negru și roșu. Croiala este una impecabilă, designerul urmărind linia corpului feminin care pun în valoare silueta feminină.

• 200 designeri își prezintă colecțiile în 2000 pagini, site de prezentare, magazine offline sau online și contactele acestora.

• Peste 10.000 creații unice din îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie, bijuterie contemporană, accesorii și pălării.

• Vouchere discount la produsele executate de designerii romani.

• Vouchere sau cadouri surpriză de la sponsorii publicației.

• Cartea digitala oferă în plus la un cost mult mai redus, zoom pe creații, link direct către magazinele online ale designerilor, link direct către produsele sponsorilor aflate în promoție, campanii de implicare socială verificate pentru transparență.

• Plantăm câte 10 copaci pentru fiecare carte tipărită comandată.

• Cadourile și voucherele se oferă celor care precomandă numai cu plata în avans cu cardul.

Beneficii

• 131 designeri își prezintă colecțiile în 2000 pagini, site de prezentare, magazine offline sau online și contactele acestora.

• Peste 10.000 creații unice din îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie, bijuterie contemporană, accesorii și pălării.

• Vouchere discount la produsele executate de designerii romani.

• Vouchere sau cadouri surpriză de la sponsorii publicației.

• Cartea digitala oferă în plus la un cost mult mai redus, zoom pe creații, link direct către magazinele online ale designerilor, link direct către produsele sponsorilor aflate în promoție, campanii de implicare socială verificate pentru transparență.

• Plantăm câte 10 copaci pentru fiecare carte tipărită comandată. Retrospectiva este singurul catalog tipărit pe hârtie reciclată, Cocoon 60 Gloss este o hârtie cretată lucioasă, acreditată FSC®, EU Ecolabel®, NAPM 50% și este reciclată 60%, asigurând un impact redus asupra mediului. Combinația de fibre oferă un grad mare de alb (90%) și rezultate excelente la tipărire.

• Cadourile și voucherele se oferă celor care comandă numai cu plata în avans cu cardul.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul Editura Retrospectiva pentru a primi ultimele noutati.

Editura Retrospectiva

B-dul Republicii, Nr. 47, Câmpulung Mușcel, Județul Argeș

CUI: 40948530
RegCom: J3/1104/09.04.2019

Contract de Subvenție nr. 1819/16.07.2019
Proiect finanțat din Fonduri Europene
prin UNIVERSITATEA POLITEHNICĂ DIN BUCUREŞTI
ca administrator de minimis prin
POCU/82/3/7/105944
Creșterea ocupării prin susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului inovativ în regiunea Sud-Muntenia

Start typing and press Enter to search

Cărucior de cumpărături

Nu este nici un produs în coș.

Translate »