>
Despre Noi

Retrospectiva„, un catalog care promovează evoluția designerilor români interesați să-și prezinte creațiile și colecțiile bianuale.
Catalog format din 4 volume, cu 4000 pagini, 331 designeri, 20.000 creații, zeci de vouchere
și cadouri de la sponsori și designeri.

„Viața este ca un joc. Dacă schimbi regulile jocului, îți schimbi viața.
Dacă nu ți-o trăiești la maxim, vei pierde jocul. Dacă o trăiești la maxim, o vei pierde oricum.
Dar dacă știi încotro te îndrepți, a pierde este doar o etapă…”

Retrospectiva ilustrată a modei și a creatorilor de modă din România postdecembristă.

Suntem o comunitate de iubitori de modă românească ce, de mai bine de 16 ani deja, am reușit să adunăm în jurul nostru designeri și pasionați de modă, într-un proiect numit Retrospectiva Modei Românești.

Suntem dedicați pasiunii noastre și, după o perioadă în care am adunat materiale și am pus cap la cap gândurile și ideile, suntem gata să lansăm o carte reprezentativă, un catalog ce ne dorim să devină o referință pentru industria modei românești.

Catalogul la care lucrăm va reuni, în cele 4000 pagini ale sale, peste 300 de designeri, fiecare dintre cei prezenți având aproximativ 10 pagini dedicate lucrărilor sale. Catalogul urmează să fie pus în vânzare pe site-ul editurii la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Proiectul este finanțat din Fonduri Europene prin Universitatea Politehnica Bucuresti ca Administrator de Minimis prin POCU/82/3/7/105944 – Creșterea ocupării prin susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului inovativ în regiunea Sud – Muntenia.

În cadrul acestui proiect am invitat alături de noi atât designeri consacrați ce nu mai au nevoie de nicio prezentare, cât și tineri desgineri care, în timp, vor cuceri prin creațiile lor podiumurile la nivel internațional. Scopul nostru este să promovăm atât desginerii, cât și creațiile lor unice, școlile de artă, atelierele de creație.

Catalogul va avea o structură clară, toți cei prezenți fiind ordonați alfabetic (prenume, nume, brand), în următoarele categorii: Îmbrăcăminte, Marochinărie,  Încălțăminte, Bijuterii, Accesorii și Tinere Talente. Participarea designerilor, școlilor și universităților de arte, ale brandurilor acestora în cadrul acestui proiect este benevolă.

Suntem o editură independentă, neafiliată niciunui interes politic, financiar, precum și niciunui trust media sau de presă. Așteptăm în continuare arhivele designerilor români, cu creațiile de anul acesta, incluzându-le în carte, în limita timpului și spațiului, de altfel tot mai puțin.

Așteptăm și ne dorim să ni se alăture în cadrul acestui proiect toții designerii care doresc să își promoveze imaginea și care, în același timp, doresc să susțină industria și promovarea acesteia.

Un capitol trebuie să conțină text: o pagina A4 caracter 11 la 1,15 rânduri, aproximativ 200 cuvinte, fotografii: JPEG, dimensiuni minime 2000 pixeli, 300 dpi, RGB/CMYK. Acestea vor fi transmise prin www.wetransfer.com la adresa: grafica@edituraretrospectiva.ro

Detalii și informații la tel: 0722.717.844 Paul Gabriel, Coordonator Proiect.

Descoperă cel mai mare
catalog de modă din lume

• 200 designeri își prezintă colecțiile în 2000 pagini, site de prezentare, magazine offline sau online și contactele acestora.

• Peste 10.000 creații unice din îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie, bijuterie contemporană, accesorii și pălării.

• Vouchere discount la produsele executate de designerii romani.

• Vouchere sau cadouri surpriză de la sponsorii publicației.

• Cartea digitala oferă în plus la un cost mult mai redus, zoom pe creații, link direct către magazinele online ale designerilor, link direct către produsele sponsorilor aflate în promoție, campanii de implicare socială verificate pentru transparență.

• Plantăm câte 10 copaci pentru fiecare carte tipărită comandată.

• Cadourile și voucherele se oferă celor care precomandă numai cu plata în avans cu cardul.

Beneficii

• 131 designeri își prezintă colecțiile în 2000 pagini, site de prezentare, magazine offline sau online și contactele acestora.

• Peste 10.000 creații unice din îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie, bijuterie contemporană, accesorii și pălării.

• Vouchere discount la produsele executate de designerii romani.

• Vouchere sau cadouri surpriză de la sponsorii publicației.

• Cartea digitala oferă în plus la un cost mult mai redus, zoom pe creații, link direct către magazinele online ale designerilor, link direct către produsele sponsorilor aflate în promoție, campanii de implicare socială verificate pentru transparență.

• Plantăm câte 10 copaci pentru fiecare carte tipărită comandată. Retrospectiva este singurul catalog tipărit pe hârtie reciclată, Cocoon 60 Gloss este o hârtie cretată lucioasă, acreditată FSC®, EU Ecolabel®, NAPM 50% și este reciclată 60%, asigurând un impact redus asupra mediului. Combinația de fibre oferă un grad mare de alb (90%) și rezultate excelente la tipărire.

• Cadourile și voucherele se oferă celor care comandă numai cu plata în avans cu cardul.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul Editura Retrospectiva pentru a primi ultimele noutati.

Editura Retrospectiva

B-dul Republicii, Nr. 47, Câmpulung Mușcel, Județul Argeș

CUI: 40948530
RegCom: J3/1104/09.04.2019

Contract de Subvenție nr. 1819/16.07.2019
Proiect finanțat din Fonduri Europene
prin UNIVERSITATEA POLITEHNICĂ DIN BUCUREŞTI
ca administrator de minimis prin
POCU/82/3/7/105944
Creșterea ocupării prin susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului inovativ în regiunea Sud-Muntenia

Start typing and press Enter to search

Cărucior de cumpărături

Nu este nici un produs în coș.

Translate »